top of page

Ørret og fries av grønnsaker

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

275 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 ørretfileter (125 g rå)

  • Sitronpepper

  • 300 g potet

  • 150 g reddik

  • 200 g kålrot

  • 200 g gulrot

  • 20 g olivenolje

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader


  2. Kutt opp potet, gulrot, reddiker og kålrot. Legg grønnsakene i en bolle, og hell over olivenolje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett, og stek grønnsakene midt i ovnen i ca. 30-40 min. 


  3. Når grønnsakene er ferdige kan du sette inn ørreten i ovnen, og la den steke i 15-20 minutter.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 527
Fett: 22,9 g
Mettet fett: 4 g
Karbohydrater: 56,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 29,5 g
Salt: 2,2 g

bottom of page