top of page
Ingredienser
2 ørretfileter (125 g rå)
Sitronpepper
300 g potet
150 g reddik
200 g kålrot
200 g gulrot
20 g olivenolje
Salt og pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader
Kutt opp potet, gulrot, reddiker og kålrot. Legg grønnsakene i en bolle, og hell over olivenolje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett, og stek grønnsakene midt i ovnen i ca. 30-40 min.
Når grønnsakene er ferdige kan du sette inn ørreten i ovnen, og la den steke i 15-20 minutter.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 527
Fett: 22,9 g
Mettet fett: 4 g
Karbohydrater: 56,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 29,5 g
Salt: 2,2 g
bottom of page