top of page

Baconsnurret kylling med fargerik salat

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

240 g per porsjon

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter

  • 4 skiver bacon (ca. 25 g per skive)

  • 8 små dadler

  • 400 g tomat

  • 300 g agurk

  • 100 g feta

  • 20 g olivenolje

  • 40 g soltørkede tomater (tørr)

  • 100 g grønne oliven

  • 60 g hvitløk i olje (avrent)

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.


  2. Skjær kyllingen i 2, og legg 2 dadler i hver kylling. Surr en skive bacon rundt kyllingfileten.


  3. Stek kyllingen i en panne med smør slik at den får en fin skorpe. Den skal ikke gjennomstekes. Legg så kyllingen i en ildfast form, og stek midt i ovnen i 30-35 min.


  4. Når kyllingen steker kan du lage salaten.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 566
Fett: 27,8 g
Mettet fett: 8,9 g
Karbohydrater: 28 g
Kostfiber: 6 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 54,5 g
Salt: 2,4 g

bottom of page