top of page

Bananpannekaker med blåbær

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

170 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 godt moden banan (120 g)

  • 25 g havregryn

  • 1 egg

  • 50 g blåbær

  • 1/4 ts bakepulver

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

Topping

  • 10 g rennende honning

  • 10 g mandler

Slik gjør du

  1. Mos bananen i en bolle.


  2. Tilsett egg, havregryn og blåbær, og la røren hvile i kjøleskapet i 10 minutter. 


  3. Stek pannekakene på middels varme i en panne med smør. Fordel røren på 3 lapper.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 467
Fett: 21,6 g
Mettet fett: 3,3 g
Karbohydrater: 57,1 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 14,9 g
Salt: 1,7 g

bottom of page