top of page
  • Facebook
  • Instagram

Blåbærpannekaker

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

200 g per porsjon

Ingredienser

Til pannekakene

  • 1 banan (120 g)

  • 50 g mager cottage cheese

  • 50 g havremel (kan kjøre havregryn i en blender)

  • 2 egg

  • 100 g blåbær

  • 1 ts bakepulver

  • Litt salt

  • Flytende plantemargarin til steking

Topping

Slik gjør du

  1. Miks sammen banan, cottage cheese, havremel, egg, bakepulver og salt i en blender. Rør inn blåbær. La røren hvile i kjøleskapet i 10 minutter.


  2. Stek pannekakene i smør (6 lapper, 3 i hver omgang).


  3. Topp pannekakene med banan, cottage cheese og blåbærsyltetøy.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 437
Fett: 14,4 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 57,9 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 6,4 g
Protein: 23 g
Salt: 1,9 g

bottom of page