top of page
Ingredienser
1 stor blomkål (600 g)
1 stor løk (200 g)
2 hvitløksfedd
0,8 l grønnsaksbuljong. Bruk gjerne 1,5 ss av Helios grønnsaksbuljong
300 g matfløte
Oregano
Pepper
Parmesan
Spekeskinke
1 ss olivenolje til steking
Slik gjør du
Kutt opp løk og hvitløk og stek løken gylden i en panne med smør.
Kutt opp blomkål og stek denne sammen med løken.
Bland ut buljongen i vann.
Putt løken og blomkålen i en kjele sammen med buljongblandingen.
Kok opp på middels varme til blomkålen er mør.
Tilsett krydder og matfløte og kjør dette i en blender, eller bruk en stavmikser.
Stek spekeskinke og rasp opp parmesan.
Næringsberegning per porsjon
Inkluderer 10 g parmesan og 2 skiver spekeskinke
Kcal: 297
Fett: 20,8 g
Mettet fett: 11,5 g
Karbohydrater: 15 g
Kostfiber: 4 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 14,5 g
Salt: 2,8 g
bottom of page