top of page
  • Facebook
  • Instagram

English breakfast

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 grovt rundstykke (70 g)

  • 2 skiver kalkun/kylling-bacon

  • 100 g tomatbønner

  • 60 g cherrytomater

  • 50 g sjaminjong

  • 40 g avokado

  • Et tynt lag lett plantemargarin (til rundstykket)

  • Flytende plantemargarin til steking

Slik gjør du

  1. Stek (eventuelt) rundstykkene i ovnen som anvist på pakken.


  2. Stek sopp og bacon.


  3. Varm opp tomatbønnene i samme panne som du stekte sopp og bacon med.


  4. Kutt opp tomat og avokado og miks alt sammen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 511
Fett: 22,2 g
Mettet fett: 4,1 g
Karbohydrater: 60,5 g
Kostfiber: 14 g
Tilsatt sukker: 0,8 g
Protein: 24,7g
Salt: 1,7 g

bottom of page