top of page
Ingredienser
Fyll
500 g epler
60 g Sukrin Gold
1 ss potetmel
Til deigen
60 g havregryn
60 g siktet hvetemel
60 g Sukrin Gold
100 g Brelett
Vaniljekesam
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Kutt opp eplene i små biter og bland sammen med Sukrin Gold og potetmel i en bolle. Legg dette i en smurt paiform.
Kjør sammen havregryn, hvetemel, Brelett og Sukrin Gold i en kjøkkenmaskin.
Dryss deigen over eplene i formen, og sett til steking midt i ovnen i 30 minutter.
Server med vaniljekesam.
Næringsberegning per porsjon
Beregnet på 1/8 av paien og 100 g vaniljekesam
Kcal: 224
Fett: 6,6 g
Mettet fett: 2,1 g
Karbohydrater: 29 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker: 9,2 g
Protein: 13,7 g
Salt: 0,2 g
bottom of page