top of page

Eplesmuldrekake med vaniljekesam

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

8

Mengde frukt & grønt:

60 g per porsjon

Ingredienser

Fyll

  • 500 g epler

  • 60 g Sukrin Gold

  • 1 ss potetmel


Til deigen

  • 60 g havregryn

  • 60 g siktet hvetemel

  • 60 g Sukrin Gold

  • 100 g Brelett


  • Vaniljekesam


Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.


  2. Kutt opp eplene i små biter og bland sammen med Sukrin Gold og potetmel i en bolle. Legg dette i en smurt paiform.


  3. Kjør sammen havregryn, hvetemel, Brelett og Sukrin Gold i en kjøkkenmaskin.


  4. Dryss deigen over eplene i formen, og sett til steking midt i ovnen i 30 minutter.


  5. Server med vaniljekesam.

Næringsberegning per porsjon

Beregnet på 1/8 av paien og 100 g vaniljekesam

Kcal: 224
Fett: 6,6 g
Mettet fett: 2,1 g
Karbohydrater: 29 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker: 9,2 g
Protein: 13,7 g
Salt: 0,2 g

bottom of page