top of page

Fargerike grønnsaker

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

140 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 boks brekkbønner (227 g avrent)

  • 300 g gulrot

  • 1 pk. bacon (105 g)

  • 2 bokser kidneybønner (230 g avrent x 2)

  • 2 avokado (260 g)

  • 100 g fetaost

  • Flytende plantemargarin til steking

Slik gjør du

  1.  Kutt bacon i biter (bruk gjerne en saks), og stek i en panne med smør.


  2. Kutt gulrøtter i staver eller ringer.


  3. Stek dette i fettet fra baconet, og tilsett bønner.


  4. Stekes på middels varme mens du kutter opp avokado.


  5. Bland alt sammen :) 

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 446
Fett: 27,6 g
Mettet fett: 8,3 g
Karbohydrater: 34,9 g
Kostfiber: 13 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 21,6 g
Salt: 1,8 g

bottom of page