Ingredienser
8 poteter (ca. 170 g per porsjon)
300 g gulrot
300 g brokkoli
1 stor løk (ca. 200 g)
2 ss smør til steking
Til sausen trenger du
5 dl helmelk
3 ss hvetemel
20 g smør
1/2 ts Salt
1/4 ts Pepper
1/4 malt muskat
Slik gjør du
Kok opp vann til potetene og kok disse mens du lager resten av maten
Kutt opp brokkoli og gulrot, og kok eller damp disse (mot slutten)
Kutt opp løk og stek denne i en panne med smør. Legg løken til side når den er ferdig.
Sausen*: Smelt smør og rør inn hvetemelet med en visp. Tilsett melken og rør ytterligere med en visp slik at sausen blir klumpfri. Tilsett salt, pepper og muskat og la den småkoke i 5 minutter.
Stek fiskeburgerne i en stekepanne med smør.
*Oppskrift på sausen er hente fra Matprat.no
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 525
Fett: 20,8 g
Mettet fett: 9,3 g
Karbohydrater: 59,7 g
Kostfiber: 8 g
Tilsatt sukker: 0,5 g
Protein: 29,7 g
Salt: 2,5 g