top of page

Fylt squash

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

440 g per porsjon

Ingredienser

  • 4 squash (ca. 285 g per stk)

  • 400 g karbonadedeig

  • 390 g Tomater Passata

  • 1 stor løk (ca.200 g)

  • 2 fedd hvitløk

  • 200 g revet lett gulost

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

  • Salt, pepper og oregano

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 grader. 


  2. Del squashen i 2 og ta ut fyllet med en skje.  Kutt opp fyllet i små biter og sett til side.


  3. Stek squashen midt i ovnen i ca. 5-7 minutter. 


  4. Kutt opp løk og hvitløk og stek dette i en panne med smør. 


  5. Ta bort løken og stek kjøttdeigen. Når kjøttdeigen er ferdig tilsetter du løk, innmaten til squashen, passata og krydder. La koke i 10 minutter på middels varme.


  6. Rasp osten.


  7. Fyll squashen med fyllet og topp med revet ost. 


  8. Stekes i ovnen i ca. 10-15 minutter.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 372
Fett: 16,1 g
Mettet fett: 7,2 g
Karbohydrater: 17,9 g
Kostfiber: 5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 41,4 g
Salt: 1,7 g

bottom of page