Ingredienser
4 squash (ca. 285 g per stk)
400 g karbonadedeig
390 g Tomater Passata
1 stor løk (ca.200 g)
2 fedd hvitløk
200 g revet lett gulost
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
Salt, pepper og oregano
Slik gjør du
Sett ovnen på 225 grader.
Del squashen i 2 og ta ut fyllet med en skje. Kutt opp fyllet i små biter og sett til side.
Stek squashen midt i ovnen i ca. 5-7 minutter.
Kutt opp løk og hvitløk og stek dette i en panne med smør.
Ta bort løken og stek kjøttdeigen. Når kjøttdeigen er ferdig tilsetter du løk, innmaten til squashen, passata og krydder. La koke i 10 minutter på middels varme.
Rasp osten.
Fyll squashen med fyllet og topp med revet ost.
Stekes i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 372
Fett: 16,1 g
Mettet fett: 7,2 g
Karbohydrater: 17,9 g
Kostfiber: 5 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 41,4 g
Salt: 1,7 g