Ingredienser
4 kyllingfileter
Salat
Paprika
Agurk
Løk
Mais
Tomat
Fetaost
Grønne oliven
Til potetsalaten:
400 g kokt potet
1 boks mager kesam
1 lite eple
2 vårløk
2 ss søt sennep
1 ts sukker
1/2 ts salt
1/4 sitronpepper
1 ts sitronsaft
Gressløk om ønsket
Slik gjør du
Kok poteter.
Kutt opp salat og grønnsaker.
Når potetene er ferdig kokt må de avkjøles.
Kutt opp eple og de avkjølte potetene i terninger. Kutt opp vårløk og bland alle ingrediensene i potetsalaten i en bolle. Sett i kjøleskapet mens du griller kyllingen. Valgfri krydder. Kan for eksempel bruke sitronsaft, oregano, salt og pepper.
Næringsberegning per porsjon
1 porsjon er beregnet på 150 g grillet kylling, 1/4 del av potetsalaten, 150 g blandet salat, 25 g feta og 25 g oliven.
Kcal: 544
Fett: 17,9 g
Mettet fett: 6,5 g
Karbohydrater: 21,2 g
Kostfiber: 6 g
Tilsatt sukker: 2,4 g
Protein: 57,8 g
Salt: 3,1 g