top of page
  • Facebook
  • Instagram

Digge pannekaker med peanøttsmør og sjokolade

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

Til pannekakene

  • 30 g havremel (mal gjerne opp havregryn i en blender)

  • 50 g lettmelk

  • 100 g mager cottage cheese

  • 1 egg

  • 0,5 ts bakepulver

  • Pittelitt salt

  • Flytende plantemargarin til steking

Topping

Slik gjør du

  1. Bland havremel, egg, cottage cheese, lettmelk, bakepulver og salt godt sammen i en blender/stavmikser.


  2. Stek disse i 4 små lapper, eller 1 stor pannekake.


  3. Topp pannekakene med banan, jordbær, peanøttsmør, sjokolade og syltetøy.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 566
Fett: 28,6 g
Mettet fett: 7,3 g
Karbohydrater: 54 g
Tilsatt sukker: 10,8 g
Kostfiber: 6 g
Protein: 25,7 g
Salt: 2,7 g

bottom of page