top of page

Havrepannekaker med banan, sjokolade, peanøttsmør og honning

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

110 g per porsjon

Ingredienser

Til pannekakene

  • 70 g havremel (mal gjerne opp havregryn i en blender)

  • 100 g lettmelk

  • 1 egg

  • 1 ts bakepulver

  • Pittelitt salt

  • 1 ss Vita Hjertego flytende margarin til steking

Topping

  • 1 banan (120 g)

  • 100 g jordbær

  • 30 g peanøttsmør 

  • 15 g mørk sjokolade (70 % kakao)

  • 20 g honning

Slik gjør du

  1. Bland sammen havremel, egg, lettmelk, bakepulver og salt.


  2. Stek disse i en stekepanne slik at du får 6 små lapper.


  3. Når pannekakene er ferdige legger du de på en tallerkenen, og pynter med den deilige toppingen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 466
Fett: 21,1 g
Mettet fett: 5,7 g
Karbohydrater: 56,9 g
Tilsatt sukker: 2,6 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 15,5 g
Salt: 1,5 g

bottom of page