top of page

Hjemmelaget byggrynsgrøt

Tilberedning:

20 min. (Obs! Byggrynet må ligge i vann over natten)

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

0 g per porsjon

Ingredienser

  • 80 g byggryn

  • 300 g ekstra lettmelk

  • Pittelitt salt

  • 15 g Brelett

  • Kanel og Sukrin Gold

Slik gjør du

  1. Legg byggryn i en bolle med vann over natten.


  2. Når du skal koke grøten varmer du opp byggryn og melk med litt salt på svak/middels varme.


  3. Pass på å røre om hele tiden siden grøten lett svir seg. Det tar ca. 20 minutter til grøten er ferdig. 


  4. Topp den med Brelett, kanel og Sukrin Gold.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 438
Fett: 8,4 g
Mettet fett: 2,7 g
Karbohydrater: 77,2 g
Kostfiber: 10 g
Tilsatt sukker : 0,6 g
Protein: 18,8 g
Salt: 1,5 g

bottom of page