top of page
  • Facebook
  • Instagram

Hjemmelaget jordbærsyltetøy med mindre sukker

Tilberedning:

10 min.

Antall porsjoner:

58 porsjoner på 20 g

Mengde frukt & grønt:

17 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 kg jordbær

  • 150 g sukker

Slik gjør du

  1. Kjør jordbærene i en blender.


  2. Dersom du bruker fryste bær anbefaler jeg å varme opp bærene i en kjele på middels varme, for deretter å koke 1-2 minutter.


  3. Tilsett sukker og rør godt om.

Næringsberegning per porsjon

Næringsinnhold per 100 g

Kcal: 82
Fett: 0,2 g
Mettet fett: 0 g
Karbohydrater: 20,5 g
Tilsatt sukker: 13 g
Kostfiber: 2 g
Protein: 0,4 g
Salt: 0 g

bottom of page