top of page

Iskremdrøm

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

60 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 banan

  • 40 g hasselnøtter

  • 2 ss Lønnesirup

  • 40 g peanøttsmør

  • 200 g Sukkerfri Vaniljeis

Slik gjør du

  1. Hakk opp hasselnøttene og stek nøttene i en panne med lønnesirrup.


  2. Del bananen i to og smør på peanøttsmør.


  3. Dryss hasselnøttene over peanøttsmøret.


  4. Server med vaniljeis.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 483
Fett: 29,5 g
Mettet fett: 9 g
Karbohydrater: 44,5 g
Tilsatt sukker: 13 g
Kostfiber: 8,1 g
Protein: 11,1 g
Salt: 0,3 g

bottom of page