
Ingredienser
2 kyllingfileter
400 g potet (uten skall)
0,5 dl lettmelk
30 g Brelett
200 g gulrot (gjerne i forskjellige farger)
80 g grønnkål
2 ss olivenolje
Flytende plantemargarin til steking av kylling
Rosmarin
Muskat
Salt og pepper
Slik gjør du
Skrell potetene og kok til de er møre. Skjær gjerne i grove biter slik at det går fortere.
Kutt gulrøttene i staver.
Skjær bort stilken fra grønnkålen, og riv i grove biter.
Bland sammen grønnkål, gulrøtter, olivenolje, salt og pepper i en bolle. Legg deretter over et bakepapirkledd stekebrett. Stek i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter.
Når potetene er ferdige kan du tilsette melk, smør, salt, pepper og muskat.
Stek kyllingen i en panne med smør. Dryss over rosmarin, salt og pepper.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 596 kcal
Fett: 23,7 g
Mettet fett: 5,2 g
Karbohydrater: 52 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 9 g
Protein: 48,7 g
Salt: 2,3 g