top of page
Ingredienser
1 kyllingfilet (150 g stekt)
1 skive cheddarost (25 g)
100 g sopp
100 g gulrot
100 g rødløk
15 g olivenolje
Salt og pepper
Slik gjør du
Del opp sopp, gulrot og løk.
Bland alt i en bolle sammen med olivenolje, salt og pepper. Gjerne annet krydder om du vil.
Stek dette i ovnen på 200 grader i 20 minutter.
Når det er ca. 10 minutter igjen kan du steke kyllingen. Del den i to, stek den ferdig, og legg på en skive cheddar på hver del. Skru ned varmen og la osten smelte på kyllingen under lokk.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 546
Fett: 30,2 g
Mettet fett: 9,2 g
Karbohydrater: 21,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 9 g
Protein: 52 g
Salt: 1,4 g
bottom of page