top of page

Kylling med cheddar og ovnsstekte grønnsaker

Tilberedning:

40 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 kyllingfilet (150 g stekt)

  • 1 skive cheddarost (25 g)

  • 100 g sopp

  • 100 g gulrot

  • 100 g rødløk

  • 15 g olivenolje

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Del opp sopp, gulrot og løk.


  2. Bland alt i en bolle sammen med olivenolje, salt og pepper. Gjerne annet krydder om du vil.


  3. Stek dette i ovnen på 200 grader i 20 minutter.


  4. Når det er ca. 10 minutter igjen kan du steke kyllingen. Del den i to, stek den ferdig, og legg på en skive cheddar på hver del. Skru ned varmen og la osten smelte på kyllingen under lokk.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 546
Fett: 30,2 g
Mettet fett: 9,2 g
Karbohydrater: 21,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 9 g
Protein: 52 g
Salt: 1,4 g

bottom of page