Ingredienser
1 grillet kylling (ca.480 g etter du har fjernet skinn og bein)
1 paprika (160 g)
1 løk (190 g)
250 g sjampinjong
2 fløteputter matfløte
2 ss soyasaus
2 fedd hvitløk
Sukkerkulør
1 ts paprikapulver
Pepper
1 ss olivenolje til steking
375 g tørr fullkornsris (3 poser)
Slik gjør du
Kutt opp løk, paprika, sopp og hvitløk. Stek først løk og hvitløk, og tilsett paprika når løken begynner å bli blank.
Stek soppen for seg selv i en gryte, uten smør/olje, til den er redusert.
Rens kyllingen. Fjern, bein og skinn.
Legg alle ingrediensene i gryten og tilsett matfløte, noen dråper sukkerkulør, soyasaus og krydder. La koke på middels varme i 15-20 minutter.
Kok risen som anvist på pakken
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 563
Fett: 21,8 g
Mettet fett: 12,1 g
Karbohydrater: 57,4 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 37,5 g
Salt: 0,7 g