top of page
Ingredienser
4 laksefileter (125 g per stk)
500 g potet
350 g rødbeter
200 g gulrot
200 g persillerot
50 g olivenolje til steking
Rosmarin
Sitronpepper
Salt og pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Kutt opp potet, gulrot, persillerot og rødbetene i grove biter. Legg de i en bolle og tilsett olivenolje, rosmarin, salt og pepper.
Stek grønnsakene i ovnen i ca. 40-50 min.
Legg fisken i en ildfast form med litt olje i bunn. Krydre med sitronpepper. Stek i 15-20 min. etter at grønnsakene er ferdige.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 470
Fett: 23,2 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 42,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 9 g
Protein: 27,4 g
Salt: 1 g
bottom of page