top of page

Laks og kikertsalat

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 fileter laks (125 g x 2)

  • 1 boks kikerter (230 g avrent)

  • 1 boks mais (165 g avrent)

  • 70 g fetaost (gjerne Apetina Marinert (avrent))

  • 1 ss olivenolje fra Apetina Marinert

  • 150 g cherrytomater

  • 1 pose grønn salat (65 g)

  • Olivenolje til steking

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader.


  2. Ha litt olje i en ildfast form, og legg fisken i formen. Dryss over salt og pepper.


  3. Skyll kikertene godt i et dørslag, og legg så i en bolle.


  4. Tilsett cherrytomater, mais, fetaost og olivenolje. Bland sammen i en bolle.


  5. Da er det bare å vente på at fisken skal bli ferdig.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 596
Fett: 31,4 g
Mettet fett: 8,3 g
Karbohydrater: 43,2 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 40,4 g
Salt: 1,9 g

bottom of page