top of page
Ingredienser
2 fileter laks (125 g x 2)
1 boks kikerter (230 g avrent)
1 boks mais (165 g avrent)
70 g fetaost (gjerne Apetina Marinert (avrent))
1 ss olivenolje fra Apetina Marinert
150 g cherrytomater
1 pose grønn salat (65 g)
Olivenolje til steking
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Ha litt olje i en ildfast form, og legg fisken i formen. Dryss over salt og pepper.
Skyll kikertene godt i et dørslag, og legg så i en bolle.
Tilsett cherrytomater, mais, fetaost og olivenolje. Bland sammen i en bolle.
Da er det bare å vente på at fisken skal bli ferdig.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 596
Fett: 31,4 g
Mettet fett: 8,3 g
Karbohydrater: 43,2 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 40,4 g
Salt: 1,9 g
bottom of page