
Ingredienser
1 pakke store lomper (8 stk)
1 boks passata (390 g)
3 ss tomatpurè
3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
2 baller mozzarella (125 g x 2)
1 pakke spekeskinke (80 g)
250 g sopp
165 g mais (en liten boks)
1 ss olivenolje
1 ts oregano
1 ts basilikum
Salt og pepper
Slik gjør du
Kutt opp soppen og stek i en panne på middels varme (uten smør og olje) til den er redusert.
Hakk sjalottløk og hvitløk, og stek den gylden i olivenolje.
Bland løk, sopp, hermetiske tomater og tomatpurè i en kjele og la det koke under svak varme i ca. 10 minutter. Tilsett krydder, salt og pepper.
Tilsett mais mot slutten.
Skjær mozzarella i mindre biter.
Legg lompene på et bakepapirkledd stekebrett og fordel tomatsausen over lompene, deretter spekeskinke, og til slutt mozzarella.
Stek i ovnen på 180 g i ca.15 minutter .
Næringsberegning per porsjon
Beregnet på 1 lompepizza
Kcal: 201
Fett: 7,9 g
Mettet fett: 3,9 g
Karbohydrater: 22,5 g
Kostfiber: 4 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 11,9 g
Salt: 1,4 g