top of page

Lompetoast

Tilberedning:

10 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 lomper (26 g per lompe x 2)

  • 50 g lett gulost

  •  3 skiver kokt skinke

  • 20 g Philadelphia Light

  • 1 ts olivenolje til steking

  • 40 g avokado

  • 40 g tomat

  • 40 g agurk

Slik gjør du

  1. Smør Philadelphia  på den ene lompen + skinke og ost.


  2. Legg den andre lompen over og stek i en panne.


  3. Pynt med avokado, tomat og agurk.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 429
Fett: 25,3 g
Mettet fett: 9,6 g
Karbohydrater: 25 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Protein: 26,9 g
Salt: 1,9 g

bottom of page