top of page

Nudler med scampi og fløtesaus

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 250 g fullkornsnudler (tørr vare)

  • 540 g scampi (2 pk)

  • 300 g matfløte

  • 1 chili

  • 2 hvitløk

  • 100 g rød paprika

  • 150 g brokkoli

  • 150 g sopp

  • 150 g gulrot

  • 30 g soyasaus

  • 2 ss olivenolje til steking

Slik gjør du

  1. Kutt opp sopp, brokkoli, gulrot og paprika


  2. Stek grønnsakene i en panne med 1 ss olivenolje. Stekes på middels varme i ca. 10 minutter.


  3. Kutt opp chili og hvitløk i små biter


  4. Legg grønnsakene (ikke chili og ingefær) i en gryte og tilsett matfløte og soyasaus. La dette koke på middels varme i 10-15 minutter.


  5. Imens dette koker kan du steke scampien i en panne med 1 ss olivenolje, hvitløk og chili. Stek i 2 omganger. Tilsett scampi i gryten med grønnsaker.


  6. Kok opp vann til nudlene og følg anvisning på pakken.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 552
Fett: 22,2 g
Mettet fett: 9,6 g
Karbohydrater: 58,7 g
Kostfiber: 12 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 34,8 g
Salt: 4 g

bottom of page