Ingredienser
250 g fullkornsnudler (tørr vare)
540 g scampi (2 pk)
300 g matfløte
1 chili
2 hvitløk
100 g rød paprika
150 g brokkoli
150 g sopp
150 g gulrot
30 g soyasaus
2 ss olivenolje til steking
Slik gjør du
Kutt opp sopp, brokkoli, gulrot og paprika
Stek grønnsakene i en panne med 1 ss olivenolje. Stekes på middels varme i ca. 10 minutter.
Kutt opp chili og hvitløk i små biter
Legg grønnsakene (ikke chili og ingefær) i en gryte og tilsett matfløte og soyasaus. La dette koke på middels varme i 10-15 minutter.
Imens dette koker kan du steke scampien i en panne med 1 ss olivenolje, hvitløk og chili. Stek i 2 omganger. Tilsett scampi i gryten med grønnsaker.
Kok opp vann til nudlene og følg anvisning på pakken.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 552
Fett: 22,2 g
Mettet fett: 9,6 g
Karbohydrater: 58,7 g
Kostfiber: 12 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 34,8 g
Salt: 4 g