top of page

Omelett med skinke og cheddar

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 egg

  • 30 g cheddar

  • 2 skiver kokt skinke

  • Et dryss timian og pepper

  • Litt salt

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking


  • 50 g agurk

  • 50 g paprika

  • 30 g mais

Slik gjør du

  1. Bland sammen egg, timian, salt og pepper i en bolle.


  2. Stek omeletten på middels varme i en stekepanne. Legg over skinke og cheddar. Sett over lokk.


  3. Kutt opp grønnsakene. 

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 422
Fett: 30,6 g
Mettet fett: 10,5 g
Karbohydrater: 8,1 g
Kostfiber: 2 g
Tilsatt sukker: 0,1 g
Protein: 27,5 g
Salt: 2,8 g

bottom of page