top of page

Omelett med sopp, kalkun og parmesan

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

90 g per porsjon

Ingredienser

  • 3 egg

  • 75 g sjampinjong

  • 3 skiver kalkunskinke

  • 30 g parmesan

  • Litt salt og pepper

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

  • 100 g avokado

  • 40 g grønn paprika

  • 40 g rød paprika

Slik gjør du

  1. Kutt opp sopp i små biter og stek i smør. 


  2. Visp sammen eggene og bland inn sopp, salt og pepper.


  3. Hell dette i en liten stekepanne og topp omeletten med revet parmesan og skinke. 


  4. Stek omeletten på middels varme under lokk til omeletten har stivnet. 


  5. Pynt med avokado og paprika. 

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 350
Fett: 27,8 g
Mettet fett: 7,6 g
Karbohydrater: 2 g
Kostfiber: 4 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 21,1 g
Salt: 1,9 g

bottom of page