top of page
Ingredienser
Paibunn
120 g sammalt speltmel
60 g siktet speltmel
110 g Brelett
1 ts salt
1 ts rosmarin
2 ss vann
Fyll
200 g kokt skinke
1 stor løk (200 g)
50 g purre
3 egg
2 dl lettmelk
100 g revet lett ost
250 g mager cottage cheese
1/2 ts salt og pepper
1 ss olivenolje til steking
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Bland ingrediensene til paibunnen, og trykk deigen ut i en smurt paiform.
Stek bunnen i 10 minutter mens du lager resten.
Kutt opp løk og stek den gylden.
Kutt opp purre og stek den i pannen med løken.
Kutt opp skinke.
Bland alle ingrediensene til fyllet og hell dette i paiformen.
Topp med revet ost.
Stek paien i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 362
Fett: 17,2 g
Mettet fett: 5,8 g
Karbohydrater: 27,7 g
Kostfiber: 4 g
Tilsatt sukker: 1,1 g
Protein: 26,2 g
Salt: 1,9 g
bottom of page