top of page

Pasta i hvit saus

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

0 g per porsjon

Ingredienser

  • 160 g (tørr) fullkornpasta

  • 2 eggeplommer

  • 100 g Philadephia Light

  • 100 g kokt skinke

  • 250 g sopp

  • 150 g fryste erter

  • 1 ts Helios Grønnsaksbuljong. Blandes i 150 ml vann.

  • Nykvernet pepper


Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken.


  2. Sett ovnen på 200 garder.


  3. Kutt soppen i skiver og legg soppen på et bakepapirkledd stekebrett.


  4. Stek soppen i 10 minutter. Tilsett erter og skinke kuttet i strimler, og la det steke til ertene har tint.


  5. Tilsett 1 ts Helios Grønnsaksbuljong i 150 ml vann, og kok i en kjele slik at litt av vannet fordamper.


  6. Bland inn Philadelphia light og eggeplommer, og rør dette til en klumpfri saus.


  7. Bland alt sammen, og tilsett nykvernet pepper.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 574
Fett: 17 g
Mettet fett: 7,7 g
Karbohydrater: 81,1 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0,4 g
Protein: 32,2 g
Salt: 3,2 g

bottom of page