Ingredienser
160 g (tørr) fullkornpasta
2 eggeplommer
100 g Philadephia Light
100 g kokt skinke
250 g sopp
150 g fryste erter
1 ts Helios Grønnsaksbuljong. Blandes i 150 ml vann.
Nykvernet pepper
Slik gjør du
Kok pasta som anvist på pakken.
Sett ovnen på 200 garder.
Kutt soppen i skiver og legg soppen på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek soppen i 10 minutter. Tilsett erter og skinke kuttet i strimler, og la det steke til ertene har tint.
Tilsett 1 ts Helios Grønnsaksbuljong i 150 ml vann, og kok i en kjele slik at litt av vannet fordamper.
Bland inn Philadelphia light og eggeplommer, og rør dette til en klumpfri saus.
Bland alt sammen, og tilsett nykvernet pepper.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 574
Fett: 17 g
Mettet fett: 7,7 g
Karbohydrater: 81,1 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0,4 g
Protein: 32,2 g
Salt: 3,2 g