top of page
Ingredienser
1 kyllingfilet
75 g tørr fullkornpasta
30 g grønn pesto. Gjerne hjemmelaget.
100 g cherrytomater
Salt og pepper
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
For å lage pesto trenger du
35 g pinjekjerner
1 dl olivenolje (90 g)
1 potte basilikum
1/2 fedd hvitløk
50 g parmesan
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Slik gjør du
Kok opp vann til pastaen.
Stek kyllingen i en panne med salt og pepper.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Når pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pesto.
Miks alt på en tallerken.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 673
Fett: 25 g
Mettet fett: 4,3 g
Karbohydrater: 62,4 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Protein: 53,2 g
Salt: 1,2 g
bottom of page