top of page

Pasta med kylling og pesto

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 kyllingfilet

  • 75 g tørr fullkornpasta

  • 30 g grønn pesto. Gjerne hjemmelaget.

  • 100 g cherrytomater

  • Salt og pepper

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking


For å lage pesto trenger du 

  • 35 g pinjekjerner

  • 1 dl olivenolje (90 g)

  • 1 potte basilikum

  • 1/2 fedd hvitløk

  • 50 g parmesan

  • 1/2 ts salt

  • 1/4 ts pepper

Slik gjør du

  1. Kok opp vann til pastaen.


  2. Stek kyllingen i en panne med salt og pepper.


  3. Kok pastaen som anvist på pakken.


  4. Når pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pesto.


  5. Miks alt på en tallerken.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 673
Fett: 25 g
Mettet fett: 4,3 g
Karbohydrater: 62,4 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Protein: 53,2 g
Salt: 1,2 g

bottom of page