top of page
Ingredienser
1 laksefilet
75 g tørr fullkornpasta
30 g grønn pesto. Gjerne hjemmelaget.
100 g cherrytomater
Et lite dryss parmesan
Salt og pepper
For å lage pesto trenger du
35 g pinjekjerner
1 dl olivenolje (90 g)
1 potte basilikum
1/2 fedd hvitløk
50 g parmesan
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader, og stek laksen i en ildfast form med litt olje i bunn. Stekes i 15-20 min.
Kok opp vann til pastaen, og kok som anvist på pakken.
Når pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pesto.
Miks alt på en tallerken. Dryss over litt parmesan til slutt.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 720
Fett: 36,9 g
Mettet fett: 6,3 g
Karbohydrater: 63,6 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 37,7 g
Salt: 0,5 g
bottom of page