top of page

Pastasalat med ørret

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

200 g per porsjon

Ingredienser

  • 250 g ørret (rå)

  • 100 g crispy salat

  • 200 g cherrytomater

  • 100 g agurk

  • 80 g feta

  • 10 g extra virgin olivenolje

  • 100 g tørr fullkornpasta

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader, og stek ørreten med salt og pepper i 20 minutter.


  2. Kok opp vann til pastaen, og kok som avvist på pakken.


  3. Kutt opp salat, tomat og agurk.


  4. Når laksen og pastaen er ferdig mikser du alle ingrediensene sammem i en bolle.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 562
Fett: 27,1 g
Mettet fett: 9 g
Karbohydrater: 45,1 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 38 g
Salt: 1,1 g

bottom of page