top of page

Proteinrundstykker med ost og skinke

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

10

Mengde frukt & grønt:

10 g per rundstykke

Ingredienser

  • 4 egg

  • 300 g havregryn

  • 400 g mager cottage cheese

  • 1 ts bakepulver

  • 100 g lett ost

  • 100 g skinke i terninger

  • 50 g løk

  • 50 g paprika

  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.


  2. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin, bortsett fra løk, paprika, ost og skinke.


  3. ​Kutt opp paprika og løk.


  4. ​Bland paprika, løk, ost og skinke i deigen.


  5. ​Form deigen til 10 baller. Lurt å være våt på hendene, da blir det ikke så klissete!


  6. ​Stekes i ovnen på midterste rille i ca. 25-30 minutter

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 215
Fett: 7,1 g
Mettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 22,7 g
Tilsatt sukker: 0,9 g
Kostfiber: 4 g
Protein: 17,2 g
Salt: 1,1 g

bottom of page