top of page
Ingredienser
75 g tørr quinoa
2 egg
30 g spinat
75 g tomat
75 g agurk
30 g fetaost
10 g extra virgin olive oil
Slik gjør du
Skyll 75 g (tørr) quinoa ved hjelp av en sil i kaldt vann.
Hell quinoa og 2 dl (200 g) vann i en kjele, med litt salt. Kok opp. Når det koker setter du ned varmen. Sett ned på lavest mulig varme.
La stå i 15-18 min. til vannet er absorbert. Rør om med jevne mellomrom.
Kok opp vann til eggene, og la eggene koke i 8-10 minutter.
Kutt opp grønnsakene.
Når quinoaen og eggene er ferdig kan du blande alle ingrediensene sammen.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 606
Fett: 33 g
Mettet fett: 9,3 g
Karbohydrater: 49,9 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 11,3 g
Protein: 31,2 g
Salt: 1,2 g
bottom of page