top of page

Scampisalat

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

200 g per porsjon

Ingredienser

  • 270 g scampi (1 pakke)

  • 1 chili

  • 2 fedd hvitløk

  • 200 g tomat

  • 200 g agurk

  • 100 g fetaost

  • 35 g pinjekjerner

  • 20 g olivenolje

Slik gjør du

  1. Grovhakk hvitløk og chili.


  2. Stek scampien i 1 ss olivenolje med hvitløk og chili på middels varme


  3. Kutt opp tomat og agurk.


  4. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle, samt 1 ss olivenolje.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 462
Fett: 32,1 g
Mettet fett: 9,1 g
Karbohydrater: 10,8 g
Kostfiber: 4 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 33,7 g
Salt: 3,5 g

bottom of page