top of page
Ingredienser
4 eggehviter
2 ss Sukrimmelis
2 ss bakekakao
2 gelatinplater
200 g Sukkerfri Vaniljesaus
100 g bringebær
Slik gjør du
Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann.
Kjør 4 eggehviter, sukrinmelis og kakao til en luftig masse.
Varm opp litt vann (1/4 dl vann) i en kjele. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt gelatinen i vannet i kjelen. Hell gelatinen i røren med sjokolademoussen i en tynn stråle mens du samtidig rører om.
Hell blandingen i 2 former.
La stå i kjøleskapet i 1 t.
Server med vaniljesaus og bær.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 180
Fett: 6,9 g
Mettet fett: 4,3 g
Karbohydrater: 14,4 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Kostfiber: 5 g
Protein: 16,4 g
Salt: 0,5 g
bottom of page