top of page

Snickerskake

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

8

Mengde frukt & grønt:

0 g

Ingredienser

  • 6 dl cashewnøtter uten salt (320 g)

  • 2 dl kokosmasse (85 g)

  • 32 dadler (340 g)

  • 20 g lettmelk

  • 80 g Sukrin Sirup gold

  • 70 g peanøttsmør (med 99 % peanøtter)

  • 1 dl (60 g) peanøtter (gjerne salte, da får du litt mer av snickerssmaken)

  • 50 g mørk sjokolade (70 % kakao)

Slik gjør du

  1. Kjør cashewnøttene i en foodprosessor.


  2. Tilsett kokosmasse, 16 dadler (fjern steinen) og 60 g fibersirup gold. Kjør på videre i foodprosessoren.


  3. Fordel denne massen i en rund kakeform hvor du legger et bakepapir i bunn. Trykk den ned jevnt fordelt i formen før du setter den i kjøleskapet.


  4. Nå begynner du med lag 2. Da blander du resten av dadlene, 20 g fibersirup gold, peanøttsmør og melken sammen i en foodprosessor,


  5. Fordel denne massen over det første laget i kakebunnen. 


  6. Dryss over peanøtter.


  7. Smelt sjokoladen og fordel dette på toppen av kaken.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 587
Fett: 35,9 g
Mettet fett: 12,9 g
Karbohydrater: 59,3 g
Tilsatt sukker: 2,1 g
Kostfiber: 12 g
Protein: 13,3 g
Salt: 0,2 g

bottom of page