Ingredienser
1 pakke karbonadedeig (400 g)
100 g gulrot
100 g sellerirot
1 løk (160 g)
2 fedd hvitløk
2 bokser hermetiske tomater (800 g)
1 boks hermetiske tomatbønner
100 g mager Creme fraiche
1 ts timian
1 ts rosmarin
0,5 ts salt
1/2 ts pepper
Vita Hjertego Flytende margarin til steking
450 g tørr fullkorn spagetti. Om du skal ha retten flere dager anbefaler jeg å beregne 75 g tørr pasta per porsjon. Kok ny pasta neste dag.
6 ss parmesan
Slik gjør du
Kutt opp løk og hvitløk, og stek gylden i en panne med smør.
Rasp gulrot og sellerirot
Stek kjøttdeigen.
Ha alt over i en kjele og tilsett krydder, hermetiske tomater og tomatbønner.
La det koke på svak varme i 10-20 minutter.Tilsett creme fraiche mot slutten.
Sett over vann til spagettien, og kok som anvist på pakken.
Dryss revet parmesan over hver rett til slutt.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 549
Fett: 13,7 g
Mettet fett: 5 g
Karbohydrater: 80,7 g
Tilsatt sukker: 1,4 g
Kostfiber: 12 g
Protein: 31,7 g
Salt: 1,2 g