top of page
Ingredienser
4 kyllingfileter
1 brokkoli (400 g)
1 løk (160 g)
250 g sopp
2 fedd hvitløk
3 dl matfløte
3 ss soyasaus
300 g tørr spagetti
Vita Hjertego flytende margarin til steking
Salt og pepper
Slik gjør du
Kutt opp hvitløk og løk, og stek løken blank i en stekepanne med smør. Når løken er ferdig stekt legger du den i en kjele.
Kutt opp sopp og stek denne med litt salt og pepper før du putter den i samme kjele sammen med løken.
Hell fløte og soyasaus i kjelen med løk og sopp, og la dette småkoke på middels varme i 10 min.
Kok pastaen som anvist på pakken, og la den koke mens du lager resten av maten.
Kok/damp brokkolien.
Stek kyllingen med salt og pepper.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 718
Fett: 24,8 g
Mettet fett: 11 g
Karbohydrater: 71,3 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 58,2 g
Salt: 2 g
bottom of page