top of page

Spagetti med kremet saus og kyllling

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

140 g per porsjon

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter

  • 1 brokkoli (400 g)

  • 1 løk (160 g)

  • 250 g sopp

  • 2 fedd hvitløk

  • 3 dl matfløte

  • 3 ss soyasaus

  • 300 g tørr spagetti 

  • Vita Hjertego flytende margarin til steking

  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kutt opp hvitløk og løk, og stek løken blank i en stekepanne med smør. Når løken er ferdig stekt legger du den i en kjele.


  2. Kutt opp sopp og stek denne med litt salt og pepper før du putter den i samme kjele sammen med løken.


  3. Hell fløte og soyasaus i kjelen med løk og sopp, og la dette småkoke på middels varme i 10 min.


  4. Kok pastaen som anvist på pakken, og la den koke mens du lager resten av maten.


  5. Kok/damp brokkolien.


  6. Stek kyllingen med salt og pepper.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 718
Fett: 24,8 g
Mettet fett: 11 g
Karbohydrater: 71,3 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 58,2 g
Salt: 2 g

bottom of page