Ingredienser
Til bunnen trenger du:
100 g mager cottage cheese
100 g hvetemel
50 g havremel
50 g Brelett
Til fyllet trenger du:
200 g spinat
1 løk (160 g)
100 g fetaost
1/2 ts salt (bruk jodisert salt)
Pepper
100 g mager cottage cheese
100 g lettmelk
2 egg
150 g revet lett ost
200 g cherrytomater som tilbehør
Slik gjør du
Miks cottage cheese, mel og smør i en food processor.
Smør en paiform med smør, og trykk deigen ned i formen. Den bør stå kaldt i ca. 30 minutter.
Stek bunnen i 10 minutter på 225 grader.
Kutt løken og kjør spinaten i en food prosessor.
Bland sammen løk, spinat og fetaost. Legg dette over paibunnen.
Bland sammen cottage cheese, melk, egg, salt og pepper. Hell dette i formen.
Topp paien med revet ost.
Stekes på 225 grader i 30 minutter.
Server med tomater til.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 457
Fett: 21,6 g
Mettet fett: 10,4 g
Karbohydrater: 34,1 g
Kostfiber: 4 g
Tilsatt sukker: 1 g
Protein: 33,8 g
Salt: 2,6 g