top of page

Tacosalat-vegetar

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

240 g per porsjon

Ingredienser

  • 1/2 pakke kidneybønner (115 g avrent)

  • 1 ts tacokrydder

  • 40 g lett gulost

  • 40 g lettrømme

  • 40 g avokado

  • 30 g tacosaus

  • 10 g nachos

  • 30 g mais

  • 200 g (salat, tomat, agurk, paprika)

Slik gjør du

  1. Mos avokado og smak til med salt og pepper. 


  2. Varm opp kidneybønner og tilsett tacokrydder og litt vann. La steke i 3-5 minutter. 


  3. Kutt opp grønnsakene.


  4. Miks alt sammen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 517
Fett: 25 g
Mettet fett: 10,4 g
Karbohydrater: 51,7 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 28,9 g
Salt: 3,8 g

bottom of page