top of page
Ingredienser
1 pakke kidneybønner (230 g avrent)
100 g grønne oliven
100 g sopp
100 g rødløk
100 g paprika (gjerne i forskjellige farger)
200 Passata (finmoste tomater)
375 g mozzarella (3 baller)
Krydder, eks: oregano og basilikum. Trenger ikke salt.
Slik gjør du
Kutt opp sopp, paprika, løk, og oliven i skiver.
Legg tortillaene på et bakepapirkledd stekebrett.
Smør over passata, strø over krydder, og topp pizzaene med grønnsakene, samt bønner.
Fordel mozzarella, oppskjært i skiver, på pizzaene.
Stekes i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter (til mozzarellaen har smeltet)
Næringsberegning per porsjon
1 pizza:
Kcal. 277
Fett: 12,4 g
Mettet fett: 5,9 g
Karbohydrater: 30,3 g
Tilsatt sukker: 1,2 g
Kostfiber: 6 g
Protein: 13,9 g
Salt: 1,3 g
bottom of page