top of page

Vegetargryte med cashewnøtter

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 brokkoli (300 g)

  • 300 g gulrøtter

  • 250 g sjampinjong

  • 1 pakke hvite bønner (230 g)

  • 1 pakke kidneybønner (230 g)

  • 100 g parmesan

  • 100 g salte cashewnøtter

  • 1 ss smør

  • Pepper

Slik gjør du

  1. Kutt opp og kok brokkoli og gulrøtter (helst dampe for å bevare mest mulig av næringsstoffene).


  2. Kutt opp soppen og stek denne med salt og pepper i en ss smør.


  3. Tilsett bønner til soppen og stek dette sammen i noen minutter. 


  4. Rasp opp parmesan (om du ikke har ferdig revet).


  5. Bland alle ingrediensene i en gryte.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 446
Fett: 22,9 g
Mettet fett: 8,4 g
Karbohydrater: 41,8 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 26,5 g
Salt: 1,3 g

bottom of page