top of page
Ingredienser
1 brokkoli (300 g)
300 g gulrøtter
250 g sjampinjong
1 pakke hvite bønner (230 g)
1 pakke kidneybønner (230 g)
100 g parmesan
100 g salte cashewnøtter
1 ss smør
Pepper
Slik gjør du
Kutt opp og kok brokkoli og gulrøtter (helst dampe for å bevare mest mulig av næringsstoffene).
Kutt opp soppen og stek denne med salt og pepper i en ss smør.
Tilsett bønner til soppen og stek dette sammen i noen minutter.
Rasp opp parmesan (om du ikke har ferdig revet).
Bland alle ingrediensene i en gryte.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 446
Fett: 22,9 g
Mettet fett: 8,4 g
Karbohydrater: 41,8 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 26,5 g
Salt: 1,3 g
bottom of page