top of page

Vegetargryte med Pesto A La Calabrese

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

0 g

Ingredienser

  • 125 g tørr fullkornris

  • 150 g fryste erter

  • 250 g sopp

  • 1 pakke hvite store bønner (230 g avrent)

  • 95 g Pesto A La Calabrese (halve glasset)

  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Kok risen som anvist på pakken.


  2. Stek soppen i en gryte, uten olje. Stek den til den er redusert.


  3. Tilsett 1 ss olivenolje, avrente bønner og erter. La koke på middels varme i 5-10 min.


  4. Tilsett pesto og ris, og rør godt om.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 552
Fett: 14,9 g
Mettet fett: 3,2 g
Karbohydrater: 86,3 g
Kostfiber: 21 g
Tilsatt sukker: 2 g
Protein: 25,3 g
Salt: 1,2 g

bottom of page