Ingredienser
300 g tørr fullkorn spagetti
300 g matfløte
50 g parmesan
1 fedd hvitløk
250 g hermetiske erter (tørkede)
250 g sjampinjong
1 løk (160 g)
3 ss soyasaus
2 ss maizena
1 ss olivenolje
Pepper
Slik gjør du
Kutt opp sopp og stek denne i en panne (uten olje) til den er redusert. Sett til side.
Kutt opp hvitløk og løk , og stek i 1 ss olivenolje på middels varme til løken er gylden.
Kok opp vann til pastaen, og kok denne mens du lager resten.
Bland sammen matfløte og melk i et litermål og tilsett maizena. Utjevn melet med en visp.
Hell fløteblandingen over i kjelen med sopp, hvitløk og løk.
Tilsett erter, soyasaus og parmesan. La dette koke på svak varme i 10 minutter.
Bland sammen pasta og sausen.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 568
Fett: 22,3 g
Mettet fett: 11,7 g
Karbohydrater: 77 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 13 g
Protein: 21,2 g
Salt: 1,9 g