top of page

Wok med svin, grønnsaker og cashewnøtter

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

90 g per porsjon

Ingredienser

  • 400 g strimlet svinekjøtt

  • 6 buketter med brokkoli (150 g)

  • 1 stor gulrot (120 g)

  • Vannkastanjer (140 g avrent)

  • 1/2 rød paprika (75 g)

  • 100 g cashewnøtter

  • 250 g tørr fullkornris

  • Olivenolje til steking

  • Ris


    Til sausen trenger du

  • 1,5 dl kjøttbuljong, utblandet

  • 1,5 ss maizena

  • 2 ss soyasaus 

  • 1 fedd hvitløk

  • 1/2 chili

  • 1 cm ingefærrot

Slik gjør du


  1. Kutt opp hvitløk, chili og ingefær i små biter.


  2. Løs buljongen ut i vann og tilsett soyasaus, maizena, hvitløk, chili og ingefær.


  3. Kok opp vannet til risen så denne kan koke mens du lager resten.


  4. Stek svinekjøttet.


  5. ​Kutt opp gulrot, brokkoli og paprika.


  6. ​Bland dette sammen med svinekjøttet, samt sausen i pannen.


  7. ​Tilsett cashewnøtter og vannkastanjer.


  8. ​La dette steke på svak varme i ca. 10 minutter.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 587
Fett: 19,2 g
Mettet fett: 4 g
Karbohydrater: 68,6 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 38,9 g
Salt: 1,4 g

bottom of page