Ingredienser
400 g strimlet svinekjøtt
6 buketter med brokkoli (150 g)
1 stor gulrot (120 g)
Vannkastanjer (140 g avrent)
1/2 rød paprika (75 g)
100 g cashewnøtter
250 g tørr fullkornris
Olivenolje til steking
Ris
Til sausen trenger du
1,5 dl kjøttbuljong, utblandet
1,5 ss maizena
2 ss soyasaus
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1 cm ingefærrot
Slik gjør du
Kutt opp hvitløk, chili og ingefær i små biter.
Løs buljongen ut i vann og tilsett soyasaus, maizena, hvitløk, chili og ingefær.
Kok opp vannet til risen så denne kan koke mens du lager resten.
Stek svinekjøttet.
Kutt opp gulrot, brokkoli og paprika.
Bland dette sammen med svinekjøttet, samt sausen i pannen.
Tilsett cashewnøtter og vannkastanjer.
La dette steke på svak varme i ca. 10 minutter.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 587
Fett: 19,2 g
Mettet fett: 4 g
Karbohydrater: 68,6 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 38,9 g
Salt: 1,4 g